Persediaan Gastrik Untuk Ramadhan

Bulan May adalah bulan kelahiran saya.. yang bestnya ialah Mealshake datang bersama-sama dengan bulan May ini..

Saya memang peminat tegar kombinasi Mealshake, ESP dan performance drink.. yelah saya ni sekian lama ada gastrik.. dan masa yang tidak menentu makan. Maklumlah kengkadang tu terkejar-kejar dan tidak sempat makan dimasa-masa yang ditetapkan.

Jadi bekalan senantiasa ada di office untuk saya jika tidak berkesempatan untuk makan tengahari. Jika berpuasa juga sangatlah membantu kerana selain memberi rasa lebih kenyang dengan kombinasi ketiga-tiganya ianya memberi lebih kebaikan kepada diri saya..

Jom kita tengok manfaat utama Meal Shake Shaklee ini:

1. Nutrisi Lengkap

~mengandungi 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat akan menyebabkan menyukarkan kadar penyerapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. ia turut mengandungi lecithin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak

2. Membekal nutrisi kepada sel tubuh

~kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel kulit, kuku, rambut, darah, organ, imun dan lain-lain.
3. membantu tumbesaran

~mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses pembesaran tubuh badan
4. Anti oksida


~Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan agen anti oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.

 
5. Mengembalikan seri wajah

~mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan kuprum yang cukup untuk membina sel-sel darah yang sihat, sekaligus memberi kompleksi wajah yang lebih cantik
 
6. detokfikasi

~kaya dengan serat larut untuk membanu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus
 
7. kelazatan rasanya

~ minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktosa semulajadi, penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan.
 

 
Selain daripada itu, mealshake juga sesuai untuk tumbesaran kanak2 yang picky eater, sering tidak fokus, mudah terkena penyakit seperti demam, batuk dan imun badan rendah.. dan sebagainya..
 
Berikan kombinasi mealshake dan omega untuk mereka..
 
dapatkannya sekarang ya kerana untuk ahli2 shaklee bulan ini adalah promosi terbaik untuk penyimpanan di bulan Ramadhan..
 
Sesuai untuk kanak2 dan juga orang dewasa.
 
alia
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *