Kurus dan Lansing Selepas Hari Raya

Kenapa Mesti Kurus???

Sinonim ya selepas raya ramai yang put on weight.. beli baju baru pakai dah sendat sana sini..

Tidak perlu mengambil masa yang lama utk kita naik berat badan bila makan seharian tanpa henti selama seminggu berhari raya…

 

kolestrol
kolestrol yang tinggi membahayakan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurus Untuk Kesihatan

Pentingnya untuk kurus bukan sahaja untuk penampilan tetapi juga penting untuk kesihatan kita. JIka seminggu kita terus menerus kita makan tanpa henti berkemungkinan besar akan berlakunya naik berat badan dan penyakit2 yang lain.. kadar kolestrol yang tinggi dan kegagalan jantung juga mungkin berlaku bila mana terlalu banyak makan..
 




 

Supplemen Untuk Kurus dam Langsing

 
 
 
Didalam shaklee, ada beberapa produk yang amat sesuai kita bawa bersama untuk kerumah terbuka ataupun pergi melawat sanak saudara..
 
Yang bestnya phytocol ini ialah ianya membantu kolestrol jahat daripada masuk kedalam saluran darah kita..
 
 Selain dari phytocol, omega dan lecithin juga adalah agen pembakar lemak yang terbaik utk dibulan2 raya ini..



set kurus shaklee
set kurus

 

 
InsyaAllah dengan konsisten bersupplemen kita tidak risau lagi, bukan tidak risau MELANTAK salah tu tu tetapi makan secara berhemah ya..
 
Kita masih boleh makan tetapi kita kawal apa yang kita masukkan kedalam badan kita. InsyaAllah kita mungkin boleh merubah sesuatu daripada menjadi seorang yang gemuk terus-terusan selepas hari raya ataupun kita akan terus maintain kekal langsing senantiasa.
 
 Jika ingin mendapatkan set2 kurus ini boleh order di link bawah ya ataupun terus ke e-sell di sebelah side bar saya..

SET KURUS ORDER DISINI

Mama Beauty
 

 
 
 
 
 

Penawar Kanser dengan supplemen vivix

Bagaimana  Kanser Membiak??

kanser dan vivix
sel membiak

 

 

 

Jenis-jenis Kanser

Kanser Kronik

Sinonim ya, ramai rakyat Malaysia yang menghidap kanser tanpa sedar melalui pemakanan yang tidak sihat dan pemakanan segera. Ada yang melalui daripada ibu bapa ini consider sebagai turun temurun ya kerana penghidap adalah ibu bapa kita dan berkemungkinan anak2 juga akan mengalami simptom kanser seawal usia.

Rawatan Kanser Dengan Vivix

Apa kandungan vivix yang amat berkesan utk rawatan kanser???

RESVERATROL

VIVIX mengandungi 10x ganda resveratrol didalamnya. Selain daripada resvetrol vivix juga mengandungi bahan2 dibawah

kandungan yang kaya dengan khasiat daripada tumbuh-tumbuhan ini amatlah bagus untuk proses penyembuhan dan beri penawar untuk pesakit kanser..

Sayangi diri kita dan keluarga kita dengan melakukan kesihatan berkala ya..
Ohh di shaklee boleh membeli melalui E-sell di link yang saya sediakan dibawah..
Mama Beauty



F.R.I.E.N.D.S.s.s.s.s

“F.R.I.E.N.D.S are like star, you cant always see them but you know they’re are always there”

(sebelum anda baca hingga ke bawah sila take note ataupun abaikan jelah tentang cara2 tuan belog memuji diri sendiri)

Begitulah mereka2 ini yang saya kenal dari zaman AF1 lagi.. wahh such a long way kans.. and now dah nak masuk zaman AF2014 dah.. but yet we are still “berkoneksi” each others.. ohh ketinggalan *yang jauh dimata dan jua dihati adanya* tercampak dibumi Ostolia.. hehe

You name it, ada yang berlatarbelakangkan dari genre Bankers, Education, Secretaries, Lawyer, Magistrate mahupun Ahli Mujik aka HIPPIES.. haha refer to yg jauh iteww..

Ada yg berkenan buat menantu ataupun isteri idaman??? bulih jua contact saya ya.. yg pasti berbaju biru dah ada yg punya minta maaf walaupun permintaan sgt tinggi.. kah kah kah…

 Teiba ahkak feeling2 chanteq disitu.. *mata keatas dan tangan kedada*..haha
 
 dah seharusnya orang tinggi lebih menyerlah..*ok takada kena mengena pun*..hanya disebabkan ini belog saya jadi sukahati nak puji giteww.. *muntah ijou*
 
dan saya tidak dapat terima ada yg feeling2 princess ditengah2.. *sila tarik rambut sendiri*
 
ok nanti lepas raya kita jumpa lagi ya… mungkingkah gara2 ada suara2 katak bernyanyi????
 
loves
mamabeauty
 

 


Cara Mudah Membeli Supplemen Shaklee Dengan E-Sell

E-sell di Shaklee

Bagi memudahkan para pelanggan saya untuk lebih mudah mencari produk idaman mereka terus dari website shaklee, diperkenalkan cara baru melalui E-SELL.

Lebih mudah hanya dengan clik-clik di website dan barang akan terus dihantar ke depan pintu rumah anda.

Supplement Shaklee

Jika inginkan jadual pemakanan boleh berhubung dengan saya ya.

Kemudahan di hujung jari ini amatlah membantu bagi WAHM untuk lebih efficien didalam business mereka.

Saya juga tidak mahu ketinggalan untuk memperkenalkan E-SELL disini..

Mudah dan cepat.

Mesti cuba ya..

mamabeauty