Kurus dan Lansing Selepas Hari Raya

Kenapa Mesti Kurus???

Sinonim ya selepas raya ramai yang put on weight.. beli baju baru pakai dah sendat sana sini..

Tidak perlu mengambil masa yang lama utk kita naik berat badan bila makan seharian tanpa henti selama seminggu berhari raya…

 

kolestrol
kolestrol yang tinggi membahayakan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurus Untuk Kesihatan

Pentingnya untuk kurus bukan sahaja untuk penampilan tetapi juga penting untuk kesihatan kita. JIka seminggu kita terus menerus kita makan tanpa henti berkemungkinan besar akan berlakunya naik berat badan dan penyakit2 yang lain.. kadar kolestrol yang tinggi dan kegagalan jantung juga mungkin berlaku bila mana terlalu banyak makan..
 
 

Supplemen Untuk Kurus dam Langsing

 
 
 
Didalam shaklee, ada beberapa produk yang amat sesuai kita bawa bersama untuk kerumah terbuka ataupun pergi melawat sanak saudara..
 
Yang bestnya phytocol ini ialah ianya membantu kolestrol jahat daripada masuk kedalam saluran darah kita..
 
 Selain dari phytocol, omega dan lecithin juga adalah agen pembakar lemak yang terbaik utk dibulan2 raya ini..set kurus shaklee
set kurus

 

 
InsyaAllah dengan konsisten bersupplemen kita tidak risau lagi, bukan tidak risau MELANTAK salah tu tu tetapi makan secara berhemah ya..
 
Kita masih boleh makan tetapi kita kawal apa yang kita masukkan kedalam badan kita. InsyaAllah kita mungkin boleh merubah sesuatu daripada menjadi seorang yang gemuk terus-terusan selepas hari raya ataupun kita akan terus maintain kekal langsing senantiasa.
 
 Jika ingin mendapatkan set2 kurus ini boleh order di link bawah ya ataupun terus ke e-sell di sebelah side bar saya..

SET KURUS ORDER DISINI

Mama Beauty
 

 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *