Back To Nature with Kids

On Sunday manage to bring kids to FRIM.. Ini pertama kali saya pegi FRIM..haha dekat jer tapi since dulu anak2 kecik2 so like nak bawak 3 orang mcm cramp gitu..

Since now my one and only Balqis sahaja yg consider kids.. hehe the rest of us dah dewasa gitu.. bolehlah..

love the words tu.. our journey masa gi Tanah Aina

 Sebab dah lama sgt tak trekking mcm a bit sakit kaki plus belakang as usual.. nasib lepas breakfast tu sesiap mkn b complex, vitalea..

Tenaga penting kot supaya tak semput.. haha walaupun trekking tu sekejap jer..

Sempat gaks tu tapau bawa air Performance Drink utk perjalanan kami.


Mommy and happy face Balqis
camping

 Sebab Balqis sorang saja yg teringin nak mandi manda.. so bukak jugakla khemah comel ni utk dia salin baju..

All in we just sit there.. tengok2 keindahan alam semulajadi, tengok2 orang yg ramai ya amats.. makan2 bekalan nasi lemak bagai n balik..

Just spending our quality time together with kids.. thats all.. idokler setiap minggu tengok wayang, main boling or terperuk tengok tv n layan games..

atleast “back to nature” sekali sekala..

Ingin dapatkan set utk Trekking tu boleh order disini ya

mamabeauty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *