Hati Perempuan Seperti Roti Tissue

If you ols lelaki saya tak tahulah ya.. tetapi saya pompuan yang memang berhati tissue, idokler keras mana hatiku ini rupanya, kena gaya sure cair bak melted caramel giteww..

yang kata susahnya nak amik hati perempuan ni tak tahulah saya kenapa??? either  malas nak explore sifat2 perempuan yang begitu suka dimanja plus jika dibuat kejutan2 yang walaupun kecil-kecilan tapi impak yang besar..

Selit kata2 manis sekali sekala.. bukan hari2 ya.. its become biasa oredi occay..

melting teruih if gini bangun pagi kanssss

 Perempuan ni buat apa, diorg ingin dihargai.. walaupun dia kerja ka suri rumah yang lagila penat seharian kan tanpa henti buat kerja.. so sekali sekala amikla hati diorg ni..

kalau dah hari2 buat muka tenuk pun tak faham lagi tak tahulah saya kans..

jadi hargai mereka dengan kejutan2 luar biasa ya..

tapi, tapi dan tapi sekiranya hatinya terluka.. apa kejutan pun tak jalan.. so beware dude..
 
mamabeauty
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *