Ujian Kesihatan Untuk Kami

Seminggu dua ni satu rumah silih berganti demam.. Alhamdulillah tiada yang major2 teruk plus pagi ni baru buat blood test utk my baby besar tu.. just a viral fever.. takut jugak kan if kena denggi ke.

Sebabnya dah seminggu demam on and off begitu.. Kitaorng punya area tu pun memang ada kes denggi before.. Tingat 2008 yang 3 orang sekaligus masuk wad.

On the other part is terima berita yang tak berapa best tentang blood test my other half. Counting of virus tu ada dalam 20 ekor pula utk test terbaru for hepatitis ni. So kenalah makan balik ubat setiap hari.

Simptom Hepatitis B
Ini adalah simptom-simptomnya

Sebab pernah kena attach after demam denggi dulu, i’m more concerned now bila dia demam or mengadu kata sakit dibahagian liver. There’s something wrong there. So memang betul lah kerisauan saya itu.

Nak jalan ujung minggu ni pun risau keadaan diorang tu.. sigh.. semoga semuanya beransur pulihlah..

Anw selamat berhujung minggu yang panjang ya bersama orang-orang tersayang..

Mamabeauty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *