Selalu Ada

Been bz like a bee this few weeks, entah apa yang dibuzykan lah kans.. hehe..

Buzy kemas tempat sendiri, kemas dan buang apa yang patut, nak juga tempat macam baru walaupun dah lama kans.. atleast deko2 lah sikit supaya segar utk mulakan kerja.

Banyak sangat memori di tempat ni, so i have to let it go away..

California Poppy
Kenangan Itu Indah dan Pahit

Dalam pada bz2 tu next week dah cuti sekolah kans, tak sabar nak balik kekampung plus gi hols2 bersama-sama anak2.

As usual, if balik kampung kita holiday di Penang sajalah kans.

InsyaAllah, jika ada yang akan saya kongsikan, maybe cerita cuti2 saya dan planning ahead our “cinggu” in Korean is kawan.. yang akan bertunang dan seterusnya cerita bertapa lama dah saya tak pegang berus utk mekapkan orang..

Friends are like star
Friends forever

see ya when i see ya..

Mamabeauty

0 thoughts on “Selalu Ada”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *