Here We are On Your Engagement Day

Teruja dan excited.. begitulah perkhabaran yang kami semua terima bila one of our close friends yang akan bertunang dan akan melangsungkan perkahwinan dalam masa terdekat.
Keterujaan bertambah  pabila Rose ingin saya utk menatarias beliau dihari bersejarah.. Allah kerdil rasa diri kerana saya agak lama tidak memegang berus..hehe..

So a few days tu dah startla carik2 barang yang tidak cukup didalam kotak hikmat saya.

Ohh Rose juga meminta salah seorang dari Superfriends utk menyediakan hantaran buat beliau..

Lets enjoy the pictures yach..

Hantaran Tunang Rose
Hantaran Yang Simple with Fresh Flowers utk Rose

Telekung for Hantaran
Kain Nikah for Him
Not sure apa benda hehe.. 

Here we goes the makeover time

   
ini dah touch up terakhir hew hew..
Hidung kasi mau mancung hehehe
ini sebahagian jer yang hadir memeriahkan mejlis..
as usual aksi kegemaran Rose hehe

z
Selamat Bertunang Rose.. happy for you..
dalam gambar ni Rose je yang berseri

After that we als makan2.. sembang2 and makan2 lagi hahahahhae
well inilah masanya pun nak jumpa diorang kans.. sokmo semua bz..

InsyaAllah after Hari Raya Korban the Majlis..semoga dipermuhkan ya dear..

Mamabeauty

0 thoughts on “Here We are On Your Engagement Day”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *