Home

Memang bukan mudah untuk mencari masa yang ada utk kumpul all of us together di hari minggu.

If saya yang tak ada dirumah, maybe anak2 pula yang busy with their programs gitulah.. or maybe my other half pula yang tak ada with us.

So jarang-jarang dapat kumpul tu.. last weekends tu when semua ada umah..moh ler kita gi bersantai-santai tgk wayang ya.

Bukan selalu pun.. ini pun sebabnya my angle Balqis tu bawah umur so mommy kenala teman nengok citer kartun *layankan jelah*..

mommy and Balqis kena geget hehehe
Memula ingat nak gi tengok di Citta Mall.. tup2 bebudak tak boleh masuk tengok citer F7 tu.. so terusla ke Subang Parade pulak mencuba nasib..
Jadiknya diroang berteega tengok F7 n mommy sama Balqis tengok citer Home. Best jugak citer ni penuh pengajaran.. 
Home

 Comel sangat watak2 citer Home ni.. esp si Oh dan Kucin tu.. 

cant wait for minions movies laks

All in it was a great movie with great company..

Mamabeauty

0 thoughts on “Home”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *