Sungai Chiling Kami Datang Lagi

Due to my son ada tusyen back to back masa cuti sekolah memang tidak kemana-manalah jawabnya.. Kesian juga dia yang nak hadapi SPM kans.. so end up amiklah cuti sehari bawak bebudak gi tgk wayang n esoknya bawak gi Sg Chiling again.

Ini sebab dah janji sama si dobot Balqis yang dia nak camping, but due tu ramai sangat umat haritu, balik hari gaksler..

air terjun sg chilling
Renang Berirama hahaha
Dibawah still ada ramai orang beri makan ikan n nak letak bontot pun tak boleh kaedahnya.. Tapi track nak naik ke atas ni Ya Allah mencanak sungguhla.. Balqis sambil jalan sambil pot pet pot pet penat mendaki heheheh.

Air terjun atas ni tak ada orang pun.. ada 2 group n we als jer..
Sinilah saya pulun berenang hehehe coz tak brapa suka sangat berenang di kolam utk my slip disc tu nanti kulit habisla terbakar plus kering.

All ini semua puas hati kali ni dapat berenang-renang bagai dengan kolam luas n tak ada orang ramai.. 

Till next time, after raya pula katanya nak mendaki Gunung Datuk di Negeri Sembilan.. fuhhh cabaran gaks tu sebab after raya sure tiada senaman n dah lepas melantak segala lemang, rendang bagai..

Mamabeauty

0 thoughts on “Sungai Chiling Kami Datang Lagi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *