Kembali ke Zaman Rock Kapak

Sempat saya belek-belek koleksi piring hitam masa zaman Rock Kapak 88-90an gitulah..

Sempat juga dengar koleksi lagu-lagu masa zaman kegemilangan Rockku ini hehe

Tak boleh blah dengan baju dan kasut kulitnya.. rambut kembang tahap bunga setaman hahaha.. time ni my 2nd brother memang rock abeslah.. dengan tali pinggang kepala singanya..

Rock Kapak
Pertama Dan Terakhir

Rock Kapak
lagu apa yang fofuler diorag ne?? Realiti dan Fantasi

Rock Kapak 90an
suka lagu diorang Dibadai Asmara

Febians Rock Kapak
x bley blah hahaha 

Those were the days lah kan.. ingat-ingat balik memang mendayu abes lagu-lagu yang slow rock lah bukan yang metal macam Lipan Bara hew hew

rock kapak
Teringat Citer ROck ku

Seriusly tak pernah dengar lagu-lagu lipan bara ni.. tadi dok belek-elek terjumpa piring hitam ni n dengar.. boleh tahanlah lagu diroang yg slow..

All ini kenangan mengusik jiwa.. ada ker yang sezaman with me???
*nampak sangat tuanya har har har*

Mamabeauty

0 thoughts on “Kembali ke Zaman Rock Kapak”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *