Cerita Raya 2015

Seriusly bersawang dah blog haha.. sebabnya bercinta sangat nak transfer gegambo yang maha banyak didalam hp ke lappy ni..

Ada cerita dari puasa sampaila raya hehe *okay alasan yang tidak munasabah kans*

Raya haritu as usual tahun ini merupakan tahun lontong so kita beraya di Meru, Klang dahulu and as usual juga after raya ke 3 baru kita ke Bagan Serai, Perak..

Sudah bertahun2 kitaorang tak pernah pun beraya sedondon.. ini kalilah baru terbuka hati untuk sedondon.. selalunya our raya ikut suka hati sendirilah warna apa yang nak dipakai.. hew hew..
BIla tengok balik gegambo ni eh.. cam cecantiks pulaks kans ahaks..
Pemilihan warna ofkoz sayalah yang pilih.. warna asal sebenarnya adalah “teal” which is gelap sikit biru n hijaunya.. end up warna seakan-akan turqoise ni jer yang dapat carik..

raya 2015
Our small family

raya 2015
me with kiddos

raya 2015
me with cik abe

Raya sini just visited all auties n pakcik n mokcik house yang maha sekentut jer.. keliling kampung jer.. so 2 hari pusing siap dah.. paling jauh pun gi Padang Jawa n area Shah Alam..

Ini ootd raya ke 2 pulak.. *mohon jgn muntah yach dgn aksi gediks kami*

raya 2015
my kiddos

raya 2015
Selalunya kami pakai warna warni camni hehe

raya 2015
amboi kemain  ngorats hahaha
Raya ke3 mohler kita berangkat ke Perak.. which is time2 begini all may adik beradik mostly dah tak ada disana.. ramai yang pulang either ke umah mertua dah.. and tak ada gegambo pun semasa di Perak bley?? 

All in.. Alhamdulillah diberi kesempatan untuk menyambutnya bersama-sama insan tersayang plus dapat memohon maaf jua.

How’s Raya you ols pula???

Mamabeauty