My Sweet Little Pumpkin

Orang selalu kata didalam setandan pisang takkan semua sama ya dak??
sama macam anak-anak kita gaks.. dalam ramai-ramai tu adalah yang bisa mencairkan hati kita terutama me as “Mommy” yang sangatlah mudah cair seh.. *hati tisu sngt neh*

Walaupun kuatlah sangat menjawabnya.. means adalah saja yang nak dijawabnya bila ditanya, bila disuruh waima bila dimarahi.. 

Bezanya dia dengan abang irfan dan kakak batrisya ialah she’s such a loving person..

Always hugs me..
Always alert bila mama dia ni tak ceria
even semalam bila i’m not feeling well n she’s notice about it dengan cepat..
“Mama kenapa muka sedih jer, monyok jer tak ceria??”
hahahah see dia memang sangat prihatin dengan mama dia ni..

Sometimes kan, without telling her dia akan buatkan air, ambilkan makanan utk kita..
Memang sangat berbeza with abang n kakaknya yang bila disuruh barulah buat..

Now she’s 9 years old big girl already to mommy..
Semoga menjadi anak yang solehah n menjadi guru yang disayangi ya sayang..

Buatlah majlis sambutan birthday di sekolah agama..

Mamabeauty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *