Beralih Arah atau Berubah Hati Sudah??

Headline mesti gempak.. ala-ala tajuk kemain kontroversi kan???
Well yang mana suka tajuk kontroversis seharusnya baca sehingga akhir ya hehehe..

Okay entry ini terlahir selepas status saya semalam yang ingin belajar memasak aneka talam dan membuat sandwich..

Tak sangka pula ada yang pm tanya..

“Eh.. dah beralih arah tak jual shaklee dah ke”

“Masuk bidang f n b ke pulak??”..

hiks.. jika anda-anda dan anda semua prihatin sangat sure ada ternampak #unnie’s kitchen dan saya tulis “untuk legasi anak-anak” nanti.. unnies bermaksud “Kakak didalam bahasa korea”.. so unnies ini sejujurnya terlahir pabila anak dara saya yang meminta izin utk bekerja selepas SPM nanti..

Well hati ibu mana yang tidak gundah gulana bukan melepaskan anak daranya merasa mencari uwang dan jerih perih pekerjaan.. jadi saya cadangkan pada beliau..

“Apa kata kakak jadi bos utk business kakak sendiri??”.. mama cadangkan jual dari rumah melalui instagram, fb ataupun mulut ke mulut di area subang bestari saja dahulu.. mama monitor tapi semua urusan kakak yang jaga.. every month mama kira untung selepas tolak bahan adala gaji sikit hehehe ..  “What do you think??”..

buat masa sekarang mama pegi dulu kelasnya nanti balik mama ajar kakak mcm mana nak buat n kita sama-sama buat promosi..  hiks.. Alhamdulillah beliau setuju.. so bermulalah perjalanan mommy ni utk perniagaan anak dara saya…

20043249

so apa yang beralih arahnya??? tiada pun ..

Jujurnya Shaklee sangat dekat dihati.. mana mungkin saya lupakan asbab saya konsisten bersama shaklee saya lupakan begitu sahaja..

Boleh baca ya perjalanan slip disc saya di sini

Cerita 1

Cerita 2

Cerita 3

Cerita 4

Cerita 5

Cerita 6

insyaAllah, saya adalah pengguna setia sebab Alhamdulillah dari saya terkena slipped disc, enzema dan kesihatan keluarga Allah berikan asbab utk sihat.. Kita usaha mana yang perlu yang menyembuhkan Allah jua..

Jadi janganlah malu dan segan.. saya masih lagi aktif promo tentang shaklee senantiasa sampaikan ada yang mengenali saya..

“Ingat Shaklee ingat akak”.. terharu rasa..

Untuk perniagaan anak saya nanti insyaAllah from time to time saya akan promo ya.. support anak saya mana tahu jadi calon menantu.. kikiki termelalut as usual..

Till than kesayangan saya semua.. ingat support kawan-kawan yang gigih berniaga..

Mamabeauty