Category Archives: Kenangan

Kembali ke Zaman Rock Kapak

Sempat saya belek-belek koleksi piring hitam masa zaman Rock Kapak 88-90an gitulah..

Sempat juga dengar koleksi lagu-lagu masa zaman kegemilangan Rockku ini hehe

Tak boleh blah dengan baju dan kasut kulitnya.. rambut kembang tahap bunga setaman hahaha.. time ni my 2nd brother memang rock abeslah.. dengan tali pinggang kepala singanya..

Rock Kapak
Pertama Dan Terakhir

Rock Kapak
lagu apa yang fofuler diorag ne?? Realiti dan Fantasi

Rock Kapak 90an
suka lagu diorang Dibadai Asmara

Febians Rock Kapak
x bley blah hahaha 

Those were the days lah kan.. ingat-ingat balik memang mendayu abes lagu-lagu yang slow rock lah bukan yang metal macam Lipan Bara hew hew

rock kapak
Teringat Citer ROck ku

Seriusly tak pernah dengar lagu-lagu lipan bara ni.. tadi dok belek-elek terjumpa piring hitam ni n dengar.. boleh tahanlah lagu diroang yg slow..

All ini kenangan mengusik jiwa.. ada ker yang sezaman with me???
*nampak sangat tuanya har har har*

Mamabeauty

Dunia Blog Back 2002

Saya lebih suka dunia blogging back in 2002.. Time tu best sangat bila baca blog.. Kita dapat merasakan ianya datang dari hati.

Saya juga bermula dunia blog back 2002..masa tu ingat nak tulis semua kejadian didalam hidup saya dan keluarga.. tukar blog dan berhenti or aka tutup blog bila sampai 2008.. tukar blog lagi dan berhenti terus after that.. 

Blog umpama tempat mengadu jua bagi saya, well masa tu tak kenal pun siapa yang datang ke blog kita kans.. mungkin jiran sebelah dan mungkin juga pembaca misteri adalah teman sepejabat ataupun boss sendiri.. 

ermmm…

Ini saja bermula kembali bila start business Shaklee.. 

Memang tak banyak saya share tentang diri didlam blog ini.. Entahlah maybe dah tak telus aka mungkin saya tak ingin berkongsi tentang diri dan keluarga secara terang-terangan. Tak macam dulu, saya memang menjadi diri yang kadang2 gila, kadang2 jadi Mak Hayams hahaha.. Ohh how i miss those days sebenarnya.. Sehingga sekarang saya masih lagi berhubungan dengan kawan-kawan di alam maya.. Alhamdulillah.. dari saling tidak mengenali, kini bila saya kemana-mana InsyaAllah ada kawan-kawan alam maya merata bulih jumpa.

Menyusuri blog lama terasa sangatlah berbeza kehidupan saya sekarang… 

Entah, mungkin saya rindu sesuatu..



Mamabeauty