Category Archives: Rumahtangga

Sedangkan Lidah Lagi Tergigit

Tipu jika saya kata tiada perkahwinan yang tidak pernah bergelombang.. normal termasuk saya juga.. *belum pernah baling pinggan lah*.. phone ala2 citer korea ada  muahahaha

Pasang surut, turun naik itu biasa katanya.. yang silent treatment tak renti2 pun ada.. *eh mcm kenal ni*

Segelintir pasangan mungkin lupa untuk membangkitkan rasa cinta yang sudah lama pudar apabila sudah bertahun-tahun mendirikan kebahagiaan.

Ada pula pasangan yang sudah lama mendirikan mahligai, tetapi sering tampil seolah-olah baru saja berkahwin.

Menghargai pasangan sama ada isteri atau suami tidak semestinya memerlukan hadiah yang besar untuk menzahirkan kasih sayang. Cukup sekadar kata-kata manis atau sentiasa senyum biarpun diuji dengan kerenah pasangan yang sering membuat anda makan hati.

Okes, here a few tips utk hangatkan perkahwinan yang dah suam2 kuku…

or yg tengok muka laki or bini sendiri pun dah tak rasa apa…

Bercuti Bersama

Peluang ni memang tak pernah berlaku pada saya sejujurnya… bercuti bersama anak2 tu adalah… 

Yang pasti sebaiknya setiap tahun luangkan masa utk hanya both of you utk bersama-sama just sigh seeing, holding hands, makan2 suap2 *amboi2* and so on.. suka hati lah kans

Romantic Place

 Buat kejutan sekali sekala tetapi jangan buat kejutan negatif yang boleh memudaratkan.

 Jangan pulak buat kejutan sampai sakit jantung n meninggal ya..


 Buatlah kejutan yang begini.. harus ingat sampai bebila hiks…

Okay you ols..
selamat mencuba 2 menda ni dulu jangan nak mengada minta banyak2 tips ya.. hahaha

mamabeauty